Intrebari frecvente despre cursurile de legislatie online

In website www.vreaupermis.ro, in sectiunea Inscriere Online.
Completati cu datele dvs personale, categoria in care doriti sa va inscrieti si adresa de email pe care doriti sa fiti contactat.
Ulterior, veti fi sunat de unul dintre colegii nostri pentru a confirma inscrierea.


Este necesar sa achitati un avans de 500 lei. Puteti face online acest lucru, prin plata cu cardul.
O alta varianta o reprezinta deplasarea la domiciliul dvs a unui coleg din echipa TEO si achitarea avansului cash.


Imediat dupa ce ati platit avansul, sunteti considerat cursant al Scolii TEO. Veti fi repartizat in prima grupa online pentru a incepe cat mai rapid cursurile de legslatie online.


De luni pana vineri de la ora 17:00 pana la 20:00 sunteti invitat la cursurile de legislatie online.
Le puteti urmari de pe telefon, tableta sau laptop. La sfarsitul fiecaruri curs, va fi o sesiune de intrebari in care veti primi raspuns la eventualele nelamuriri pe care le aveti.


Nu. Sunteti incurajati sa aprofundati informatiile, iar la sfarsitul cursului de legislatie online veti fi testat pentru a fi siguri ca sunteti pregatit pentru sedintele de conducere.


Daca urmati cursurile de legislatie online, scurtati perioada de asteptare pentru a incepe sedintele de conducere. Astfel, veti putea fi la volan imediat dupa ce trece aceasta perioada, fiind prioritizati in programarea sedintelor de conducere.


1. Profitati de perioada in care stati acasa pentru a avansa spre obiectivul vostru final: obtinerea permisului de conducere
2. Urmariti cursurile de legislatie de acasa, fiind mult mai simplu fata de depasarea de trei ori pe saptamana la sediul scolii.
3. Imediat cum se ridica restrictiile, veti incepe sedintele de conducere.


Daca doriti sa discutati cu noi, va rugam sa ne contactati la 021.9836 - sectiunea cursuri de scolarizare